L’Efecte amb l’alumnat i els centres educatius

​​Formes part d’un centre educatiu o del seu alumnat? Descobreix tots els recursos que posem a la teva disposició per introduir matèries de conscienciació mediambientals al teu pla de formació.

Recursos interactius per aprendre sobre l'aigua al teu ritme

Dins el nostre compromís amb les persones i amb el medi ambient, des de L’Efecte Blau volem contribuir a que rebis la millor formació sobre la importància de l’aigua en la nostra vida i pel nostre planeta, mentre et diverteixes i gaudeixes. A continuació et proposem una sèrie de recursos interactius amb els quals podràs aprofundir en l’immens oceà del coneixement sobre l’aigua.

El Quiz de L’Efecte Blau

El Quiz de L’Efecte Blau

Hi ha molt sobre l’aigua que encara no saps... descobreix-ho!
Veure més

L’aigua és un bé escàs

L’aigua és un bé escàs

Creus que saps per què hem d’anar amb cura de l'aigua que fem servir? Atreveix-te a respondre aquest test!
Veure més

L’aigua és vida: el cicle natural de l’aigua

L’aigua és vida: el cicle natural de l’aigua

Aprèn cada fase del cicle natural de l’aigua a mesura que cliques sobre una il·lustració animada.
Veure més

Recursos pedagògics sobre l'aigua per practicar a classe

Si formes part del col·lectiu de formació del Cicle de Primària d’una escola, L’Efecte Blau posa al teu abast un recull de recursos pedagògics que et permetran sensibilitzar l’alumnat vers la importància de l’aigua i la conscienciació mediambiental. Aquí trobaràs dinàmiques d’allò més diverses per fer a classe o al pati, amb les quals els més petits i petites aprendran mentre es diverteixen.

Com es forma la pluja?

Com es forma la pluja?

Demostra als nens i les nenes com canvia d’estat l’aigua i com es forma la pluja amb un experiment molt senzill, i introdueix-los a l’apassionant cicle de l’aigua de manera empírica.
Veure més

Com ens arriba l’aigua a casa?

Com ens arriba l’aigua a casa?

Descarrega el mapa del cicle urbà de l’aigua i les seves fases retallables, i juga amb tota la classe a col·locar cada etapa al seu lloc.
Veure més

Cada gota compta!

Cada gota compta!

Surt amb els nens i les nenes al pati, i jugueu i reflexioneu sobre l’escassetat de l’aigua. Combina les manualitats amb una activitat en grup divertida i didàctica.
Veure més

Kahoot! sobre l’escassetat de l'aigua

Kahoot! sobre l’escassetat de l'aigua

Joc de preguntes i respostes per jugar amb tota la classe amb una aplicació de mòbil. Qui en sabrà més?
Veure més

Sessions personalitzades: AQUALOGIA

L’Escola de l’Aigua és la institució creada per Suez per compartir i transferir coneixement en matèria d’aigua i medi ambient. La seva activitat s’adreça tant a la formació per a empreses, administracions i professionals del món de l’aigua com a la ciutadania en general a través de campanyes de sensibilització. En l’àmbit escolar, el programa Aqualogia permet impartir sessions personalitzades per primària als centres dels municipis on opera la companyia.

Aqualogia

Aqualogia

Activitats, experiments i molt més per la teva escola!
Veure més